Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сива 156SW в Младост1 с клубен стикер СА2822 не успях да го снимам че ми светна зелено
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
      сива 156SW в Младост1 с клубен стикер СА2822 не успях да го снимам че ми светна зелено
      Тоя па кой ли е бил?
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Днеска към 7 мернах QV то на колегата dido76bg в квартала ама не го снимах
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
          Днеска към 7 мернах QV то на колегата dido76bg в квартала ама не го снимах
          Беще закотвено пред Офис 1 на Джеймс Баучер, че пред блока са разкопали и те така...
          Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

• Вчера на излизане от София през Цариградско засякох една Ямболска 155-ца Сребриста.

Мисля, че човека е от Елин Пелин. Нямаше клубни стикери 155-цата.
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Днес май мернах tokata_pz_flex на пътния възел във ВТ , но не съм сигурен
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Ако селският тарикат със сива 156 св СА 6141 МА чете форума, да знае, че ляв завой на Раковата не се прави от средна лента.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                  Вчера на излизане от София през Цариградско засякох една Ямболска 155-ца Сребриста.

Мисля, че човека е от Елин Пелин. Нямаше клубни стикери 155-цата.
                  Венелинката /face/off / си видял.
                  Ми дадох му стикер,ама той го прееба и после не сложи друг,келемето му с келеме.
                  ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Тъмно зелена 156ца и черна 33ка с клубни стикери в Мусачево,мойте извинания за неодобствата причинени поради ремонта на пътя Мусачево-Равно полеДругият път като минете може да спрете да пиеме по бира.Лесно ще ме познаете,аз съм единственият бял от бригадата
                    ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                    sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                    0898463130-Румен

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                      Тъмно зелена 156ца и черна 33ка с клубни стикери в Мусачево,мойте извинания за неодобствата причинени поради ремонта на пътя Мусачево-Равно полеДругият път като минете може да спрете да пиеме по бира.Лесно ще ме познаете,аз съм единственият бял от бригадата
                      Ще се обадя веднага щом ви мерна да слагате асфалта и легналите полицаи. 33-та е мойта и е тъмно зелена, а 156-та на nasmitacha
                      sigpic
                      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                      BMW E30
                      BMW E36

Comment

• Днеска на черни връх видях V6цата на Wolfy
                        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• dido76bg забелязан да ме задминава по трамвайните линии покрай Mall of Sofia, днес около 10:00-10:30
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                            Тъмно зелена 156ца и черна 33ка с клубни стикери в Мусачево,мойте извинания за неодобствата причинени поради ремонта на пътя Мусачево-Равно полеДругият път като минете може да спрете да пиеме по бира.Лесно ще ме познаете,аз съм единственият бял от бригадата

оп аз бях а тия легнали полицай дет ги сложиха през 5 метра ти нали си наш човек трееше да ги направиш по малки !!!!

sigpic0887-51-35-09 Todor (Tohata)

Comment

• Bonev забелязан на тунела на Люлин посока Люлин , малко след това MaDHaKeR го видях и му дадох път , ма той не ме видя , че бях с баничарката , въпреки това постъпи културно и ми благодари
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Днес явно ми е ден Около 18:30, digitalundgrd е забелязан да прави ляв завой от Щросмайер към Крум Стоянов (посока моста на Захарна фабрика). Мина точно покрай мен, но аз бях под прикритие
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X